Egyéb

Published on május 27th, 2016 | by lorand

0

11.Fashion Awards Hungary győztesek

Kiosztották a díjakat a 11. Fashion Awards Hungary 2016 gáláján

Idén 11. alkalommal került megrendezésre a Fashion Awards HungaryDivat Díjkiosztó Gála a PRLMNT-ben, ahol a média képviselői mellett nagy számmal vonultak fel a hazai divatvilág képviselői.

A díjkiosztó gála nem titkolt célja az, hogy itthon is hagyományt teremtsen ennek az Európa- szerte már rangos díjnak, amely a divatszakmában dolgozó legtehetségesebb emberek munkáját hivatott elismerni.

A gálán a díjat, az azzal járó szobrot és elismerést azok a tehetségek kapták, akiket a divatélet vezető szakemberei a hozzájuk eljuttatott szavazólapok visszaküldésével a legtöbbször jelöltek, vagyis őt találták a legjobbnak az elmúlt évben az adott területen.

A Gálán a szakmai díjátadók mellett olyan ismert művészek, zenészek is adtak át díjakat, mint Puskás Peti, Vastag Csaba, Szabó Zsófi, Rácz Gergő, Puskás Péter, Kozma Orsi, Zagar és Tarján Zsófia.

A Fashion Awards Hungary 2016-os győztesei a következők lettek:

Az Év Női Modellje:
MENYHÉRT ALÍZ
az év modellje 2016 -Menyhért Alíz
Az Év Férfi Modellje:
ZAHORÁN BERTOLD
az év férfi modellje 2016
Az Év Divatfodrásza:
KOZMA NORBERT
Kozma Norbert Az év divatfodrásza 2016
Az Év Stylistja:
PINTÉR JUDIT
Pinter Judit Az év stylistja
Az Év Divatfotósa:
ZSÓLYOMI NORBERT
zsolyomi
Az Év Divattervezője:
ABODI DÓRA
Abodi Dora az év divattervezője
Az év Divat bloggere:
CSALÁR BENCE
https://bencecsalar.com/
Az Év Divatsminkese:
TÉGELY LAURA
Tégely Laura Az Év sminkese
Fashion AwardsA Gála Fővédnöke Konsánszky Dóra divattervező kétszeres Fashion Awards Győztes volt, a jelenlévőket Kozma Orsi szórakoztatta, majd a gála után a VIVABEATS FASHION AWARDS PARTY keretében a  ŽAGAR DJ SET-re bulizhattak a partizni vágyók.

…és még egy kis áttekintés még egyszer:

Hazánkban először 2004 elején került megrendezésre a Fashion Awards Hungary –  Divat Díjkiosztó Gála. A kedvező fogadtatásnak köszönhetően 2005 és 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 , 2011 es 2012 tavaszán már egy rangosabb, nagyobb szabású díjátadót rendezhettünk többek között olyan helyszíneken, mint a Symbol Budapest vagy az Urania Nemzeti Filmszínház.

A rendezvény fővédnökeként többek között olyan neves szakemberek tettek le voksukat a gála mellett, mint Hajas László, Zoób Kati, Sipos Zita, F.Dózsa Katalin, Kiss Szilárd, Almási J Csaba, Balassa Gábor,

A Fashon Awards Hungary hosszú távú célja, hogy a nyertesek nagyobb ismertségre tegyenek szert itthon és külföldön, a szakmában és a nagyközönség előtt is, amely ösztönző és lendületet adó hatással lehet az egész hazai divatszakma jövőjére.

Az elmúlt évek tapasztalatai is azt mutatják, hogy a díjat elnyert hazai divatszakemberek nagyobb eséllyel indulnak a nemzetközi piacon.

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑