2010

Published on március 21st, 2014 | by lorand

0

Abodi Dóra

Dora Abodi

Abodi Dóra

A díjat átadta: Kiss Szilárd a Cosmopolitan vezető divatszerkesztője

Tavaly diplomázott a budapesti Mod’Art international francia művészeti és divatakadémián, saját brandjét 2009 februárjában indította Dora Abodi név alatt.

Az első legfontosabb eredmény a 2009 szeptemberi NY-i Nolcha divathétre történő meghívás, majd az azon való részvétel volt, amelyet NY-i fotózás, megrendelések, számtalan sajtómegjelenés és a szakma nagyon pozitív fogadtatása kísért. Ezt követően 2010 telén ismét NY-ban prezentálta legújabb kollekcióit, amellyel a düsseldorfi Design am Rhein nemzetközi divattervező versenyt is megnyerte és további lehetőséget a düsseldorfi és moszkvai divatvásárokon való részvételre két szezonon keresztül.

Mindeközben a brand a hazai és nemzetközi sajtóban is folyamatosan jelen van (pl. Glamour, Instyle, Cosmopolitan, Maxima, Elite, flair, Eva, olasz PIG, spanyol H magazin es Fuxyz, német Groove, francia Paris LA stb) és külföldön is kaphatóak a ruhák, táskák, kiegészítők.

A Dora Abodi brand egy kifinomultan extravagáns kortárs luxus pret-a-porter márka, amely folymatosan reagál a világ változásaira, számtalan művészeti ágazatból inspirálódik (film, zene, építészet, képregény, irodalom stb) és maga a brand is szezonról szezonra megújul, fejlődik.

Weboldal

Webshop


About the Author



Back to Top ↑