Egyéb thefour

Published on május 8th, 2014 | by lorand

0

Az Év Fiatal Divattervezője Jelöltek 2014

Az Év Fiatal Divattervezője Jelöltek 2014

CAKÓ

Cakó Kinga elöször szerepel a Fashion Awards jelöltjei között.

Fiatal, tehetséges divattervező, aki màr gyermekkoràtól kezdve szeretett alkotni és a divat területén akart helytàllni. 
Mivel többgeneràciós művész csalàdban nőtt fel, a művészet szeretete érezhető munkáin is.
cako

Külföldi tanulmànyai, illetve 8 év szakmai tapasztalat és kemény munka utàn 2013-ban elindította sajàt nevével fémjelzett divatmárkáját a CAKÓ-t, amelyet a hordható ruhadarabok, a nőies vonalak és az anyagok izgalmas kombinàlása jellemez.

 

THE FOUR

A hàrom eltökélt fiatal tervező, Gálvölgyi Anett, Kormos Anna Zsófia és Miovác Márton, egyetemista éveik alatt kezdtek el együtt dolgozni, 2010 óta pedig közösen épiti a màrkàt. A különleges baràti viszony, ami összeköti őket, egy rendkívüli összhangot teremt, aminek köszönhetően a tervezési és kivitelzési folyamatok egészen sajàtos organikus modon zajlanak.
thefour
Munkàjuk elismerését nem csak a hazai és nemzetközi közönség és sajtó fogadtatása jelzi, hanem nemzeti és nemzetközi dijaik is (Gombold újra különdij, Young Creative Chevrolet nemzeközi első helyezés), valamint azok a kollaboràciók, amelyek olyan vàllalatok bizalmàt mutatjàk a màrka felé, mint a Samsung Magyarorszàg és az Ivanka Studio.
hm3s5743-2

 

TOMCSÁNYI DÓRI

Tomcsányi Dóri 2013-ban diplomázott a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem divattervező szakán.

A *dori tomcsanyi* márkát 2010-ben alapította, mely azoknak a fiatal nőknek szól, akik fontosnak tartják az egyedi megjelenést, érzékenyek és fogékonyak a képzőművészetre és a designra.
A kollekciók kialakításakor fontos számára, hogy legyen benne egyéni gesztus, ezt a legtöbbször saját mintáival valósítja meg digitálisan printtel selymeken.
Tomcsanyi Dori
2012-ben, férjével,  Sikó Bálinttal közösen megnyitották a TheGardenStudio-t, amely a *dori tomcsanyi* márkán kívül több fiatal hazai tervező gyűjtőhelye a belvárosi üzletben és webshopban.
Szezonális kollekciói Shanghaitól Szingapúron át Európáig több multilabel store-ban megtalálhatóak.


About the AuthorVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Back to Top ↑