Egyéb Fashion Awards 2008

Published on március 26th, 2014 | by lorand

0

Fashion Awards 2008

fashionaward2008

5. IL-MAKIAGE FASHION AWARDS HUNGARY

Idén 5. alkalommal kerül megrendezésre a Fashion Awards HungaryDivat Díjkiosztó Gála, mely hazánkban, 2004-ben indult útjára. Célja az volt, hogy itthon is hagyományt teremtsen ennek az Európa- szerte már rangos díjnak, amely a divatszakmában dolgozó legtehetségesebb emberek munkáját hivatott elismerni.

Az elmúlt négy év azt bizonyította, hogy rendezvény méltó fogadtatásra találta a szakma és a sajtó körében egyaránt. Ezért az V. alkalmat szeretnénk még inkább emlékezetessé, ünnepiesé tenni, oly módon, hogy az eddigieknél nagyobb szabású eseményt szervezünk.

A gálán a díjat, az azzal járó szobrot és elismerést az a tehetség kapta, akit a divatélet vezető szakemberei a hozzájuk eljuttatott szavazólapok visszaküldésével a legtöbbször jelöltek, vagyis őt találták a legjobbnak az elmúlt évben az adott területen. A magyar táncművészek, színészek, zenészek és sportolók már több éve rendelkeznek hasonló díjjal. A gála nagy sikere és a pozitív sajtóvisszhang bebizonyította, hogy a hazai divatszakma is megérett egy ilyen típusú megmérettetésre.

A Fashion Awards Hungary hosszú távú célja, hogy a nyertesek nagyobb ismertségre tegyenek szert itthon és külföldön, a szakmában és a nagyközönség előtt is, amely ösztönző és lendületet adó hatással lehet az egész hazai divatszakma jövőjére.

Fashion Awards Team:Szinte Loránd, Pordán Tamás, Sándor Lea, Jagicza Réka

A Gála helyszíne és időpontja: Symbol Budapest, 2008. Május 28. 20.30h

Fővédnök: Kiss Szilárd stylist, Sztárvendég: NEMJUCI – Németh Juci


About the AuthorBack to Top ↑