Fashion Awards

Az egyetlen hazai divatszakmai díjkiosztó gála – A Divatszakma Ünnepe

fahszobor-fixed
A Fashion Awards Hungary Díjkiosztó Gála 2004-ben került először megrendezésre Magyarországon, így 2014 már a hazai divatszakma jubileumi, 10. rangos megmérettetésére kerül sor!
Az Európa-szerte népszerű, kiemelt ranggal bíró és nagy hagyománnyal rendelkező Fashion Awards magyarországi jogtulajdonosaként az volt a célunk, hogy a nemzetközi divatszakma nívós versenyét a szakma hazai képviselői között is meghirdessük. A Fashion Awards egész Európában, az Egyesült Államokban és hazánkban is a divat Oscar-díja, amely megmérettetésen rangot jelent jól szerepelni, a díjkiosztó eseményen való részvétel pedig presztízskérdés a divatszakma és az üzleti élet meghatározó szereplői számára.


Hazánkban ez az egyetlen olyan esemény, amely a divatszakmát, az ezt kiegészítő területek képviselőit, valamint a témával foglalkozó médiumokat egy helyen ilyen széles körben hozza össze, ülteti le egymás mellé.

Az Divatgálán megjelenik a hazai divat-, szépség és stílus világ összes ismert és kevésbé ismert szereplője, mindazon kiváló szakemberek és alkotók, akik a maguk területén az elismert minőséget képviselik.
A divat, a szépség, a stílus és a megjelenés mindig, minden korban az egyik központi kérdés volt, így napjainkban is milliók kedvenc témája és érdeklődési területe. A nemzetközi és hazai trendek a válság után a divatvilág ismételt erőre kapását és felvirágzását mutatják, így nem lehet kérdés, hogy a Fashion Awards Hungary verseny és díjkiosztó gálaest az év egyik legrangosabb és legszínvonalasabb hazai társasági eseménye lesz!

A verseny, amely rangot ad és elismer

A megmérettetésben a hazai divatszakma szavazza meg legjobbjait, idén 7 kategóriában adjuk át a díjakat, elismerést hozva ezzel a divatvilág már befutott, népszerű szereplőinek, és a fiatal, még kevésbé ismert generációnak egyaránt. A gálán a díjat, az azzal járó szobrot és elismerést az kapja, akit a divatélet vezető szakemberei a hozzájuk eljuttatott szavazólapok visszaküldésével a legtöbbször jelöltek, vagyis őt találtak a legjobbnak az elmúlt évben az adott területen.

2016-os Fashion Awards Győztesek