2011

Published on március 18th, 2014 | by brenkee

0

Palvin Barbara

Palvin Barbara

MCbarbiA még csak 20 éves topmodell, Palvin Barbara, az Icon Model Management felfedezettje már számos hazai és nemzetközi sikert könyvelhet el karrierje során.
Az elmúlt 4 évben több mint 18 alkalommal szerepelt a Vogue nemzetközi kiadásaiban. Emellett számos alkalommal a Numero, Self Service, Dansk French és Harpers Bazaar oldalain is viszont láthattuk már.

Csak úgy mint tavaly, Barbara idén is a Chanel Whitening kozmetikai kampány, illetve a Calvin Klein Forbidden Euphoria és Cartier de Luna parfümkampányok arca is.
Az Armani Exchange 2012-es tavasz-nyári kampánya mellett Barbarával találkozhattunk az Armani 2012-es őszi, továbbá a Victoria’s Secret-tel közös 2012-es Designer kollekció tavasz-nyári kampányaiban is.

A magyar topmodellek között elsőként, illetve nemzetközi szinten is legfiatalabbként Ő lett a L’Oreal exkluzív nagykövete, amely csak 2012-ben 10 különálló L’Oreal kampányt jelentett a fiatal modell számára.

Magyarországi elismerései között Barbara nagyon büszke a 2011-ben és 2012-ben elnyert Fashion Awards első helyezettjének járó díjaira.
Barbara a modellkedésen kívül színészi ambícióinak is eleget tesz, mi sem bizonyíthatná ezt jobban, mint hogy hivatalos résztvevője volt a Cannes-i filmfesztiválnak.

Modellügynöksége:ICON MODEL MANAGEMENT
Wikipedia
Twitter
femcafe.hu


About the AuthorBack to Top ↑