2010

Published on március 21st, 2014 | by lorand

0

Viszlay Márk

lsl_0422-masolata-2

Viszlay Márk

A díjat átadta: Tóth Ali a The Room magazin Főszerkesztője

Már középiskola óta érdekli a fotózás, igaz, eredetileg szakácsnak készült. Sok éven keresztül, mestere, Tombor Zoltán mellett dolgozott asszisztensként. Rengeteget köszönhet neki, a mai napig Ő az első számú lektora, bírája!

A fotózásban szeret kísérletezni, főleg a technikákkal, melyeket a hangulat javára fordít, valamint új dolgokat kipróbálni.

Habár próbálkozott más területen is, soha nem gondolkodott másban, csak a divatfotózásban.

Szereti, hogy maga alakíthatja a dolgokat, építheti fel a képeit, a vele járó csapatmunkát, és nem utolsó sorban sok kreatív ember közös munkájáért felel, amikor lenyomja a fényképezőgép gombját!

Képei számos magyar magazinban jelentek meg és köszöntek vissza lemezboritokról és plakátokról! Sok tervezővel dolgozik együtt, valamint publikált több külföldi magazinban is, köztük a New York-i Chaosban, az olasz Donna-ban és az amerikai Elle-ben is!

Jelenlegi tervei között szerepel egy kiállítási anyag elkészítése is.

Sok éven keresztül, mestere, Tombor Zoltán mellett dolgozott asszisztensként. Rengeteget köszönhet neki, a mai napig Ő az első számú lektora, bírája! A fotózásban szeret kísérletezni, főleg a technikákkal, melyeket a hangulat javára fordít, valamint új dolgokat kipróbálni. Habár próbálkozott más területen is, soha nem gondolkodott másban, csak a divatfotózásban. Szereti, hogy maga alakíthatja a dolgokat, építheti fel a képeit, a vele járó csapatmunkát, és nem utolsó sorban sok kreatív ember közös munkájáért felel, amikor lenyomja a fényképezőgép gombját! Sok tervezővel dolgozik együtt, valamint publikál több külföldi es hazai magazinban is.

Weboldal


About the AuthorBack to Top ↑